Všechny aktuality :: Novinky / Avíza a pozvánky / Napsali o nás

Novinky a aktuality

30.01.2019

O fungování lékárny s pohotovostní službou v Thomayerově nemocnici poskytl krátký rozhovor pro deník Metro Petr Sulek, tiskový mluvčí nemocnice. Článek mapuje také stav některých dalších pohotovostních lékáren na území Prahy.

28.01.2019

O dočasném uzavření Pneumologické kliniky I. LF UK a TN v Thomayerově nemocnici v souvislosti s vyšším výskytem respiračních onemocnění a začínající chřipkové epidemie poskytl rozhovor MUDr. Luděk Stehlík, primář plicního oddělení pro Praha TV.

18.01.2019

Jak na půst a kdy naopak nepůsobí dobře na zdraví člověka? Pro týdeník Téma poskytl rozhovor doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D., přednosta Interní kliniky 3. LF UK a TN na téma půstu mj. v souvislosti s léčbou diabetu.

04.01.2019

O unikátní metodě operace prostaty pomocí laseru poskytl rozhovor v MF Dnes přednosta Urologické kliniky 3. LF UK a TN doc. MUDr. Roman Zachoval, Ph.D.

02.01.2019

Vedení Thomayerovy nemocnice se na svém posledním setkání v minulém roce oficiálně rozloučilo s manželi Sedláčkovými a poděkovalo jim za jejich mnohaletou spolupráci a kvalitní odborné vedení svých pracovišť. Z rukou ředitele TN si kytici a pamětní diplom převzala primářka Revmatologického a rehabilitačního oddělení MUDr. Marie Sedláčková a také primář Očního odd. MUDr. Karel Sedláček.

31.12.2018

Thomayerova nemocnice se v rámci oslav 100. výroční vzniku samostatného Československého státu zapojila do projektu NAROZENI 1918-TVÁŘE STOLETÍ jehož autorem je Pavel Chalupa. Součástí projektu byla i výstava velkoplošných fotografických portrétů lidí, kteří se narodili před 100 lety. Kromě nich se však prezentovaly i fotografie narozených dětí, které přišly na svět dne 28. října 2018 právě v TN.

20.12.2018

Sbírka „Děti dětem“, kterou tradičně pořádá MČ Prahy 4, opět pomohla dobré věci. V letošním roce totiž nasbíraly děti základních a mateřských škol doslova několik desítek vánočních pytlů, které byly plné dárků, a to především hygienických a drogistických pomůcek pro děti, drobných hraček a mnoho dalšího. Radost tak udělaly malým dětem z Dětského centra v pražské Krči.

 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.