Všechny aktuality :: Novinky / Avíza a pozvánky / Napsali o nás

Novinky a aktuality

22.01.2018

prestižní certifikát kvality v oblasti hrudní chirurgie

Thomayerova nemocnice se jako první na světě stala držitelem prestižního certifikátu nejvyšší kvality pro oblast hrudní chirurgie (Center of Excellence in Thoracic Surgery), který vydala americká nezávislá společnost Surgical Review Corporation (SRC). Ta se již od roku 2003 zaměřuje na kvalitu, odbornou úroveň a bezpečnost chirurgické péče. „Je to obrovské ocenění práce personálu celé naší nemocnice - lékařů, sester i pomocného personálu. Zároveň je to i velký závazek do budoucna v oblasti kvality námi poskytované péče,“ komentuje získání certifikátu společnosti SRC ředitel nemocnice doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

15.12.2017

Přinášíme Vám základní informační materiály, vydané Českou lékárnickou komorou, které se týkají problematiky vydávání a používání elektronických receptů.

14.12.2017

Druhé listopadové úterý se na Pediatrické klinice Thomayerovy nemocnice uskutečnilo neformální setkání přednostky doc. MUDr. Houšťkové, primáře MUDr. Kabíčka a vrchní sestry Pechové s významnými sponzory, kteří přispěli finanční částkou na zkvalitnění a zpříjemnění pobytu malým pacientům.

11.12.2017

Thomayerova nemocnice obsadila 1. místo v rámci Hlavního města Prahy v průzkumu spokojenosti ambulantních i hospitalizovaných pacientů.

06.12.2017

Nadační fond onkologie pro 21. století a Módní salon Fashionboutique Skořepka 8 Vás srdečně zvou na 24. společenský večer Sebevědomí pro každý den.

09.11.2017

U příležitosti Světového dne diabetu si Vás dovolujeme pozvat do lékárny Thomayerovy nemocnice na již 4. ročník informační kampaně věnované problému diabetu.

26.10.2017

Speciální zevní fixátor k prodlužování kostí a chirurgická síta, to jsou nové přístroje, které mohla Thomayerova nemocnice pořídit díky dotaci z pražského magistrátu.

13.10.2017

Duchovní péče Lékořice Vás srdečně zve ve středu 1. listopadu 2017 od 17 hodin na koncert Requiem od W. A. Mozarta, který se koná v nemocniční kapli sv. Václava v Thomayerově nemocnici.

11.10.2017

11.–13. září navštívily Thomayerovu nemocnici v rámci projektu financovaném z Fondu pro bilaterální spolupráci na programové úrovni – opatření „B“ dvě norské expertky, které v Norsku poskytují služby dětem či rodinám s dětmi s psychickým postižením. 

05.10.2017

Pan Daniel Novák z Nadace ČEZ dnes předal řediteli Thomayerovy nemocnice doc. Zdeňku Benešovi devět nových polohovacích lůžek s příslušenstvím určených pro dlouhodobě hospitalizované pacienty na oddělení geriatrie a následné péče.

 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.