S chutí pečeme pro zdravotníky a rádi. Zdravotníci z FTN všem děkují za podporu!

24.03.2021

S chutí pečeme pro zdravotníky a rádi!, tak by se dala nazvat veřejná podpora ze strany několika lidí, dětí či dobrovolníků, kteří se rozhodli poděkovat zdravotníkům z Fakultní Thomayerovy nemocnice za jejich nekonečné úsilí během současné koronavirové pandemie. Doslova desítky pečených koláčů, sladkých dezertů, buchet, cukroví či domácích bábovek nebo doplňků zdravé výživy, energetických nápojů a mnoho dalšího, to vše putovalo zdravotníkům z tzv. I. linie ve FTN jako podpora místních covidových oddělení.

Vedení FTN chce za tuto velikou podporu vůči našim zdravotníkům všem velice poděkovat. Poděkování patří dětskému turistickému oddílu z Prahy 4 – Novodvorská (resp. Sdružení turistických a tábornických oddílů - STTO), který zastupoval pan Michal Werner,  dále pak lidem z Prahy – Západ a konkrétně ze Štěchovic, Davle či z Hradištka.  Slova díků si určitě zaslouží i pan David Drvota, který si rovněž vzpomněl na zdravotníky z FTN a přispěl svým darem. Dárců bylo daleko více a není v našich silách všem jmenovitě poděkovat, ale Vám všem ještě jednou upřímně DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.