Všechny aktuality :: Novinky / Avíza a pozvánky / Napsali o nás

Novinky a aktuality

13.10.2017

Duchovní péče Lékořice Vás srdečně zve ve středu 1. listopadu 2017 od 17 hodin na koncert Requiem od W. A. Mozarta, který se koná v nemocniční kapli sv. Václava v Thomayerově nemocnici.

11.10.2017

11.–13. září navštívily Thomayerovu nemocnici v rámci projektu financovaném z Fondu pro bilaterální spolupráci na programové úrovni – opatření „B“ dvě norské expertky, které v Norsku poskytují služby dětem či rodinám s dětmi s psychickým postižením. 

05.10.2017

Pan Daniel Novák z Nadace ČEZ dnes předal řediteli Thomayerovy nemocnice doc. Zdeňku Benešovi devět nových polohovacích lůžek s příslušenstvím určených pro dlouhodobě hospitalizované pacienty na oddělení geriatrie a následné péče.

14.09.2017

Novorozenecké oddělení Thomayerovy nemocnice prošlo úpravami, které umožnily navýšit jeho kapacitu, ale stejně tak přinést vyšší komfort pro pacienty a zdravotnický personál. Stalo se tak díky vnitřnímu přeskupení a rekonstrukci místnosti v přízemí pavilonu U, ve kterém Novorozenecké oddělení sídlí.

29.06.2017

Pražský radní pro zdravotnictví Radek Lacko dnes do rukou ředitele Thomayerovy nemocnice doc. Zdeňka Beneše předal přístroje pořízené z finanční dotace magistrátu. Nemocnici se z těchto peněz podařilo pořídit dvě motodlahy, zvedák a dvě bariatrická lůžka. Přístroje budou sloužit nejen ke kvalitní péči o naše pacienty, ale usnadní práci také zdravotnickému personálu.

20.06.2017

Nejnovější dárek nadačního fondu Kolečko Centru dětské traumatologie Thomayerovy nemocnice má hodnotu 400.000,- Kč. Tvoří jej speciální kostní vrtačka pro chirurgické zákroky a 48 židlí do všech pokojů lůžkového oddělení. Vybavení předaly v pondělí dopoledne Linda Rybová, patronka NF Kolečko, a Linda Jandová, předsedkyně správní rady, a to za přítomnosti přednosty Kliniky dětské chirurgie a traumatologie prof. MUDr. Petra Havránka, CSc. a Dominika Štrose, generálního ředitele české pobočky pojišťovny Colonnade Insurance S.A. (dříve AIG), která na dary velkou měrou přispěla.

15.06.2017

14. červen byl v Thomayerově nemocnici ve znamení sportu. Proběhl zde totiž již druhý ročník charitativní akce Běh pro Thomayerku.

30.05.2017

Thomayerova nemocnice v dubnu 2017 ukončuje více než dvouletý projekt zaměřený na prevenci dětských úrazů. Projekt s celkovým rozpočtem 14,6 mil. Kč byl podpořen Norskými fondy a zahrnuje oblast prevence dětských úrazů v celé šíři od primární osvěty dětí a jejich rodičů, přes vzdělávání lékařů a zdravotnických pracovníků, po nákup přístrojového vybavení pro zajištění moderní péče.

23.05.2017

Respirační nemoci patří mezi jednu z nejvýznamnějších skupin onemocnění, které se zařazují mezi civilizační choroby. Nepodceňujte prevenci a přijďte v pondělí 29. května od 17 hodin do OC Novodvorská Plaza na slavnostní zahájení akce NEKAŠLI NA PLÍCE.

03.05.2017

Thomayerova nemocnice slavnostně otevřela Centrum urologické péče pro spinální pacienty TN a Rehabilitačního ústavu Kladruby.

 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.