Reakce Fakultní Thomayerovy nemocnice na FAKE NEWS: Rozhovor s lékařem, který má být údajně zaměstnancem naší nemocnice!

23.01.2021

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) se ohrazuje proti rozhovoru s lékařem (MUDr. M. Obrtel, gloria.tv, 19. 12. 2020), který má být údajně zaměstnancem naší nemocnice a vyjadřuje se k tématu očkování proti nemoci covid-19. Chceme zdůraznit, že uvedený lékař NENÍ zaměstnancem naší nemocnice a jeho osobní názory nemají nic společného s oficiálním postojem vedení našeho zdravotnického zařízení.

Jedná se o FAKE NEWS a žádáme zástupce uvedené internetové sociální sítě – gloria.tv, aby ze svých webových stránek odstranili nepravdivý popisek u rozhovoru s dotčeným lékařem, u kterého je záměrně uveden název naší nemocnice („Thomayerova nemocnice, Praha 4“) bez našeho vědomí a souhlasu.   

Za FTN můžeme potvrdit, že o očkování je ze strany našich zdravotníků veliký zájem. K dnešnímu dni jsme tak proočkovali už více než 70% z nich. Kromě zdravotníků očkujeme také starší pacienty z oddělení geriatrie a od 18. ledna také seniory nad 80 let.

Dále chceme uvést, že veškeré mediální výstupy musí být vždy schváleny ředitelem FTN a tiskovým mluvčím nemocnice (popř. širším vedením nemocnice a klinik FTN).

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.