UPOZORNĚNÍ! ORGANIZACE OČKOVÁNÍ SENIORŮ NAD 80 LET VE FTN

19.01.2021

Z důvodu urychlení a zefektivnění procesu očkování prosíme veřejnost o dodržování následujících pokynů:

  1. Na očkování přijít v objednaném čase - je zbytečné chodit o hodinu či více dříve. Nebudou se tak vytvářet fronty a Vy budete včas naočkováni! V očkovacím centru jsou k dispozici koordinátoři, kteří Vám rádi poradí a pomohou.
  2. Před samotným očkováním je nutná formální registrace, kde si jen ověřujeme Vaší identitu a rezervaci termínu. Poté následuje krátká konzultace u přítomného lékaře a samotné očkování. Vše na jednom místě a v krátkém čase, pokud vše probíhá plynule.
  3. Očkovací centrum má své kapacitní a prostorové limity. Z důvodu dodržení všech protiepidemiologických a hygienických opatření není možné, aby všichni příchozí čekali na očkování ve vnitřních prostorách centra.
  4. Povinné je dodržování pravidla tzv. 3R (roušky-dezinfekce rukou-rozestupy).
  5. Dodržovat pokyny přítomných zdravotníků v očkovacím centru.
  6. Nutné je mít s sebou platný průkaz totožnosti (občanský průkaz či pas), průkaz pojištěnce a vyplněný dotazník kvůli urychlení administrace v očkovacím centru (PDF pro tisk, MS Word pro vyplnění)! 

DĚKUJEME VŠEM ZA TRPĚLIVOST A POCHOPENÍ!

I naším cílem je, aby očkování probíhalo rychle a bez zbytečných průtahů.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.