VE FTN ZAČALO OČKOVÁNÍ SENIORŮ NAD 80 LET, A TO V NOVÉM OČKOVACÍM CENTRU!

18.01.2021

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) začalo očkování proti covid-19 u seniorů nad 80 let, a to v novém očkovacím centru.

Doporučujeme všem, aby se na očkování dostavili na čas, ve kterém byli objednáni dle své registrace, která je povinná! Není nutné přijít na očkování o hodinu či více hodin dříve. Nebudou se tak vytvářet fronty a Vy budete včas naočkováni, a to bez zbytečných průtahů!


OTEVŘENO: denně vč. víkendů od 7:00 do 19:00 hod.

KDE: pavilon F (za nemocniční jídelnou, nutné sledovat navigační směrové cedule za vjezdem do nemocnice)

PARKOVÁNÍ: pro lidi s pohybovým omezením jsou nově k dispozici 4 parkovací místa přímo před očkovacím centrem, ostatním doporučujeme parkovat mimo areál nemocnice z důvodů omezené kapacity

KAPACITA: min. 300 lidí za den

POKYNY K OČKOVÁNÍ:

  • Nutné je mít s sebou platný průkaz totožnosti (občanský průkaz či pas, průkaz pojištěnce a vyplněný dotazník o svém aktuálním zdravotním stavu - viz web FTN (kvůli rychlejšímu odbavení).
  • V očkovacím centru je povinné dodržovat všechna platná protiepidemiologická a hygienická opatření (tzv. pravidlo 3R - ROUŠKA, DEZINFEKCE RUKOU A ROZESTUP) a dále dodržovat pokyny přítomných zdravotníků.

Děkujeme všem za trpělivost a pochopení. I naším cílem je, aby očkování probíhalo rychle a bez zbytečných průtahů.


Bližší INFO o očkování na webu MZČR

Registrace termínu očkování na webu MZČR


Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.