Všechny aktuality :: Novinky / Avíza a pozvánky / Napsali o nás

Novinky a aktuality

22.04.2022

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) se od začátku války na Ukrajině zapojila do podpory ukrajinských uprchlíků. Díky štědrému sponzorovi nemocnice poskytla ubytování několika rodinám a příbuzným našich ukrajinských zdravotníků, a to ve svých ubytovacích kapacitách. Zaměstnanci FTN uspořádali vlastní veřejnou sbírku na podporu Ukrajiny, ve které se podařilo vybrat neuvěřitelných 500 tisíc korun. Tato částka byla zaslána na humanitární účet ukrajinského velvyslanectví v ČR. Další významnou zaměstnaneckou sbírku uspořádali také zdravotníci z Interní kliniky 3. LF UK, která patří mezi největší pracoviště ve FTN. Díky jejich iniciativě se podařilo vybrat přes 145 tisíc korun. Podpora ukrajinským zdravotníkům z FTN a jejich blízkým probíhá i na celé řadě dalších pracovišť nemocnice, a to ve formě materiální, potravinové či pomoci při ubytování. Ve FTN pracuje přes 100 ukrajinských zdravotníků a dalšího technického personálu.

19.04.2022

FTN upozorňuje, že od 20. dubna bude UA POINT pro dospělé nově fungovat v pavilonu A1! UA POINT se tak přestěhuje z pavilonu F do pavilonu A1 – přízemí, ordinace závodního lékaře.

14.04.2022

Po roce je tu opět svátek jara a Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) přeje všem veselé, spokojené a klidné prožití VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ v kruhu své rodiny a přátel. Všem přejeme také hodně zdraví, zasloužený odpočinek a pohodu.

14.04.2022

Po roce Vás opět zveme na náš jarní DOBROČINNÝ BAZAR. Přijďte si  k nám něco hezkého koupit a udělat radost sobě nebo někomu blízkému. Zároveň tím podpoříte dobročinné aktivity našeho Centra podpůrné péče!

13.04.2022

FTN upozorňuje, že o velikonočních svátcích budou OČKOVACÍ (pav. B1) a TESTOVACÍ centrum na Covid-19 (za pav. A1 - vedle kaple) ve dnech 15.4. a 18.4. UZAVŘENY!

11.04.2022

O velikonočních svátcích 15. 4. – 18. 4. 2022 bude UA POINT pro dospělé ve FTN na pavilonu F uzavřen.

Děkujeme za pochopení.

05.04.2022

Těžký covidový průběh se nevyhýbá nikomu, ani dětem. Adámek na začátku února zle onemocněl, v nemocnici mu diagnostikovali covid a o 24 hodin později byl uveden do umělého spánku, napojen na přístroje s diagnózou pneumokokové meningitidy, třebaže byl proti pneumokokovi očkován. Po pár dnech se přidal covidový zápal plic. Doktoři z Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) mu zachránili život, nyní se léčí v Olomouci.

04.04.2022

FTN upozorňuje, že od 6. 4. bude TESTOVACÍ MÍSTO na Covid-19 nově fungovat v mobilní červené buňce za pavilonem A1 (hned vedle nemocniční kaple sv. Václava). Testovací místo bude fungovat v režimu: PO, ST, PÁ / 7.00-15.00 hod. (poslední zájemce o test ve 14.30 h.). V centru budeme provádět tzv. PCR a ANTIGEN testy, a to pro dospělé osoby i děti. Aktuální informace k testování na Covid-19 sledujte na našem webu anebo na stránkách Ministerstva zdravotnictví.

31.03.2022

FTN upozorňuje, že OČKOVACÍ CENTRUM proti Covid-19 (pro dospělé, děti od 12-15 let, samoplátci) je již delší dobu přestěhováno do pavilonu - B1 (dříve v pav. F). Naproti tomu: tzv. UA POINT (pro dospělé) je umístěn v pavilonu - F (dříve očkovací centrum).

30.03.2022

Vedení Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) velice děkuje společnosti SEPHORA, s.r.o. za finanční dar ve výši 167 800 Kč pro naše Dětské centrum, které má u nás svou mnohaletou tradici. Jedná se již o pravidelnou spolupráci a podporu naší FTN ze strany zaměstnanců Sephory a za to jim patří veliké díky. Uvedenou částku se podařilo vybrat díky finančnímu výtěžku z prodeje každého Sephora maskota – svíticího ledního medvídka pro malé děti.

 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.