Vánoční přáníčka a perníčky pro starší pacienty ve FTN a zdravotní personál z geriatrie od žáků z 2.D ze ZŠ Barrandov. Děkujeme!

06.01.2021

Ke konci loňského roku měli starší pacienti z Oddělení geriatrie a následné péče ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) důvod k radosti, a to díky malým školákům z 2.D ze ZŠ Barrandov, kteří jim a místnímu zdravotnímu personálu přinesli ručně vyráběná vánoční přáníčka a domácí perníčky.

Třída se pod vedením paní učitelky JUDr. Jany Dietrichové totiž aktivně zapojila do jejich projektu – Poděkování sestřičkám a lékařům z LDN při FTN a tímto způsobem poděkovala zdravotním sestrám a lékařům z geriatrie za jejich náročnou a zodpovědnou práci při péči o ty nejstarší pacienty v nemocnici.

„Každý z nás má babičku a dědečka, a proto si moc vážíme sestřiček, lékařů a lékařek z oddělení LDN ve Fakultní Thomayerově nemocnici, kteří se starají v této těžké době právě o naše blízké. Ti potřebují velkou pozornost a péči. My druháci, babičkám a dědečkům, posíláme kus naší dětské lásky. Moc na ně myslíme a přejeme jim krásné vánoce, a aby se brzy mohli setkat se svými blízkými,“ uvedli žáci z 2. D ze ZŠ Barrandov na webu školy.

Vedení FTN velice děkuje dětem ze Základní školy Barrandov za vánoční dárky pro naše starší pacienty a za hezký nápad.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.