O nás

Vítáme Vás na stránkách Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN), která patří mezi tradiční a největší zdravotnická zařízení v České republice. V roce 2018 oslavila své 90. výročí a zajišťuje zdravotní péči pro největší spádovou oblast v Praze.

Fakultní Thomayerova nemocnice je moderně se rozvíjející klinické centrum, kde se poskytuje specializovaná medicína na velmi vysoké úrovni a které současně poskytuje zázemí odborníkům z mnoha lékařských oborů.

Naši odbornou pomoc zaměřujeme především na pediatrické obory, traumatologii, onkologii, neurologii a pneumologii. Samozřejmě si udržujeme vysoký standard i v dalších klinických oborech.

 
 
 

Novinky a aktuality

Aktuálně z porodnice Krč ve FTN!

V březnu 2024 se v naší porodnici (pavilon U) ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) narodilo celkem: 186 miminek. Nejvíce bylo Davidů, Elišek, Viktorií a Leontýnek. Všem maminkám a jejich dětem přejeme hlavně pevné zdraví, štěstí a pohodu.

 

16.04.2024
Číst více
UPOZORNĚNÍ: OMEZENÍ PARKOVÁNÍ U PAVILONU C /15.-16.4.!

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) upozorňuje na omezení parkování u pavilonu C ve dnech 15.-16.4.2024, a to z důvodu natáčení pořadu Fokus Václava Moravce. Před/za pavilonem C nebude možné parkovat. Pouze bude umožněn průjezd za pavilonem C.

15.04.2024
Číst více
Vyjádření FTN k veřejné sbírce Nadačního fondu Davida Švestky

Nadační fond Davida Švestky (NF) byl založen zaměstnanci Pediatrické kliniky ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN), a to za účelem podpory a rozvoje aktivit kliniky. Příkladem toho byla i veřejná sbírka fondu na studii k projektové dokumentaci plánovaného nového centrálního pediatrického pracoviště. To by v budoucnosti mělo vzniknout v prostorách pavilonu B5, kde se mj. nachází i Klinika dětské chirurgie a traumatologie. Z tohoto důvodu se zaměstnanci kliniky prostř. NF rozhodli pomoci, a přišli s myšlenkou mj. podpořit plánovaný vznik tohoto pediatrického centra, kde by se soustředila veškerá zdravotní péče o dětské pacienty. Aktuálně byla veřejná sbírka již zastavena a vybrané prostředky budou účelně využity dle předmětu jejího zadání, a tedy na zmíněnou studii. Zástupci Nadačního fondu všem dárcům ještě jednou děkují za vyjádřenou podporu.

11.04.2024
Číst více
 

Více novinek

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.