Nabídka ubytování a stravování

Ubytování
si můžete zajistit zde:

Ubytovna ve Fakultní Thomayerově nemocnice
adresa: Vídeňská 800/5, Praha 4
kontakt: jitka.trmalova@ftn.cz
tel: 261 082 224

  • ubytování ve  dvoulůžkových pokojích
  • cena pro 1 osobu ve dvoulůžkovém pokoji 240,- Kč
  • bez stravy

 
Restaurace U Labutě
adresa: Thomayerova 3/751, Praha 4
kontakt: http://www.restauraceulabute.cz/repofa@seznam.cz
tel.: 225 986 030, 777 584 868

  • nově zrekonstruovaná stylová restaurace s ubytováním hned v těsné blízkosti spodní brány FTN
  • velice příjemné, klidné prostředí v těsné blízkosti Krčského lesa
  • v přízemí je restaurace, venkovní posezení
  • ubytování v jedno, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích se sociálním zařízením, TV
  • cena při opakovaném využití může být snížena

 

Pension Kačerov
velice pěkný penzion se nachází přímo u stanice metra Kačerov
adresa:
Čerčanská 5/626, Praha 4
kontakt: https://pensionkacerov.cz/, ubytovani@penzionkacerov.cz
tel.: 261 262 753, 602 230 410

  • ubytování v jedno a dvou až tří lůžkových pokojích se sociálním zařízením a TV
  • pokud nahlásíte, že jste z FTN dostanete slevu

 

Rezidence EMMY
nový moderně vybavený čtyřhvězdičkový hotel v blízkosti FTN a IKEM (5min. MHD, 15min. pěšky)
adresa: K Zelené Louce 2a, Praha 4
kontakt: https://www.rezidenceemmy.com/cz/, reception@emmy.cz
tel.: 246 020 000

  • ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem, telefonem, WIFI, minibarem
  • restaurace
  • parkování v podzemní garáži
  • účastníkům školení CV FTN je přes email reservation@emmy.cz nabídnuta na celý pobyt 12% sleva ze standardních internetových cen

Stravování

  • závodní jídelna FTN - pavilon C (teplý oběd, studená kuchyně, nápoje)
  • Libeřské lahůdky - pavilon E - u hl. brány FTN (teplý oběd, studená kuchyně, lahůdky, nápoje)
  • Thomayerova kavárna - pavilon A1
  • nápojové automaty v pavilonu
  • stravování si účastník zajistí sám
 
 
 
Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.