O nás

Vítáme Vás na stránkách Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN), která patří mezi tradiční a největší zdravotnická zařízení v České republice. V roce 2018 oslavila své 90. výročí a zajišťuje zdravotní péči pro největší spádovou oblast v Praze.

Fakultní Thomayerova nemocnice je moderně se rozvíjející klinické centrum, kde se poskytuje specializovaná medicína na velmi vysoké úrovni a které současně poskytuje zázemí odborníkům z mnoha lékařských oborů.

Naši odbornou pomoc zaměřujeme především na pediatrické obory, traumatologii, onkologii, neurologii a pneumologii. Samozřejmě si udržujeme vysoký standard i v dalších klinických oborech.

 
 
 

Novinky a aktuality

Ve FTN se konala přednáška na téma chronického kašle a tracheobronchomalacie za účasti prof. Lima z Mayo Clinic v USA

Pneumologická klinika 1. LF UK z FTN pořádala odbornou přednášku, která se týkala chronického kašle a tracheobronchomalacie. Přednášky se ujal pan prof. Kaiser G. Lim z Mayo Clinic College of Medicine and Sience Rocherster z USA. Profesor Lim je uznávaným expertem v oblasti respirační medicíny, a to zejména v uvedené problematice, kde doposud neexistují dostatečně efektivní metody léčby.  Akce se zúčastnili pneumologové společně s dalšími lékaři z různých medicínských oborů z FTN.

29.04.2024
Číst více
UPOZORNĚNÍ: DO FTN HLEDÁME URGENTNĚ RADIOLOGICKÉ ASISTENTY!

Pro naše RDG pracoviště hledáme RADIOLOGICKÉ ASISTENTY (více v letáku) pro provozy CT, MR, RDG či mamografie. Pracoviště provádí veškerá skiagrafická, skiaskopická, ultrasonografická a CT vyšetření. Přístrojové vybavení odpovídá požadavkům SÚJB. Převážná část pracovišť je vybavena nejmodernější rtg technikou a odpovídá současným trendům.

26.04.2024
Číst více
OČKOVACÍ CENTRUM VE FTN STÁLE NABÍZÍ OČKOVÁNÍ PROTI ČERNÉMU KAŠLI!

Očkovací centrum ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) získalo díky Min. zdravotnictví další dodávky nových vakcín proti ČERNÉMU KAŠLI! Jediná účinná ochrana proti této infekci je nechat se očkovat. Ochráníte tím své zdraví a zdraví všech ostatních.

26.04.2024
Číst více
 

Více novinek

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.