NEUROLOGICKÁ KLINIKA VE FTN DOKONČILA MODERNIZACI SVÉ JIP A ROZŠÍŘILA KAPACITU LŮŽEK!

29.08.2022

Neurologická klinika 3. LF UK ve FTN dokončila modernizaci svého pracoviště JIP a zároveň rozšířila i lůžkovou kapacitu ze čtyř na osm lůžek. V listopadu loňského roku začala nejdříve plánovaná revitalizace a rekonstrukce oddělení JIP, díky které došlo k výraznému zlepšení pracovního prostředí pro zdravotníky, a především se zvýšil komfort pro pacienty. Byly vybudovány závěsné rampy, pořídila se nová LED světla, stropní zvedák pro těžší pacienty, 4 moderní lůžka na intermediální péči atd. Přestřižením slavností pásky se nyní završila kompletní modernizace celého pracoviště JIP, a to za účasti vedení FTN včele s jejím ředitelem doc. MUDr. Zdeňkem Benešem, CSc.

Nově přibylo vybudování filtru a byly pořízeny automatické vstupní dveře, které nahradily již ty zastaralé mechanické. Při této přestavbě se zároveň zmodernizoval samotný vstup na pracoviště vč. nové podlahové krytiny, výmalby, zařízení, nové germicidní lampy a filtru. Vstupní místnost tak dostala punc svěžesti, čisté linie a moderního pracovního prostředí jako zbytek celé zrekonstruované JIP. Vše bylo hrazeno z rozpočtu nemocnice. Celková kapacita lůžek se od minulého roku zvýšila ze 4 na 8.

VÍCE o klinice

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.