380 mobilů pro TN od společnosti Provident v rámci projektu „Pomáháme spolu“

29.11.2019

Celkem 380 mobilů darovala společnost Provident Financial (Provident) Nadačnímu fondu Centra podpůrné péče Thomayerovy nemocnice Léčivka (Centrum) v rámci projektu „Pomáháme spolu“. Darem byly zánovní mobily značky Samsung (model J3) v celkové hodnotě 60 tisíc koruna a budou určeny pro pracovní účely Centra a Thomayerovy nemocnice.

Spolupráce mezi Providentem a Centrem probíhá již 5 let v rámci dobrovolnické činnosti, kdy zaměstnanci společnosti se vždy každý rok zúčastňují tzv. dobrovolnického dne v TN. Dobrovolníci z Providentu například pomáhají a podporují dětský den či se spolupodílejí na dalších prospěšných aktivitách.

„Chtěl bych velice poděkovat společnosti Provident za tento dar ve formě mobilů, kterého si nesmírně vážíme a jsme za něj rádi. Zároveň chci vyzdvihnout i několikaletou úspěšnou spolupráci mezi naším Centrem podpůrné péče a právě společností Provident, která trvá více než pět let a velice nám to pomáhá v oblasti dobrovolnictví“, řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

„S Thomayerovou nemocnicí a nadací Léčivka Provident spolupracuje již 5 let a každým rokem hned na několika projektech. Postupem času ještě více rozumíme potřebám, které v každodenním provozu nemocnice má. Darování 380 kusů mobilních telefonů byl pro nás přirozený počin, protože udržitelnost je přirozenou součástí našeho podnikání. Jsme velice rádi, že mobilní telefony budou sloužit jak zaměstnancům nemocnice a nadace Léčivka, tak dlouhodobě nemocným, či sociálně slabým pacientům,“ doplnila společnost Provident.

Vedení TN chce poděkovat společnosti Provident za aktivní spolupráci a podporu našeho zařízení. Poděkování patří rovněž Ing. Dagmaře Hrubcové z Centra podpůrné péče v TN za její usilovnou práci a aktivity spojené s dobrovolnictvím a zvláště za rozvoj spolupráce s firemními subjekty.

Za TN se události zúčastnili ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA, náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání za TN, Ing. Lumír Kučaba, náměstek pro informatiku a komunikaci a též Ing. Dagmar Hrubcová, koordinátorka Centra. Provident zastupovali Kateřina Jarošová, tisková mluvčí spol. a Tomáš Radosta, IT Service Manager.

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.