Velikonoční poděkování zdravotníkům z I. linie ve FTN od zástupců římskokatolických farností a dalších firem či dobrovolníků. Děkujeme za velikou podporu!

08.04.2021

Velikonoční svátky byly mj. také příležitostí, jak poděkovat těm, kteří si to v této složité době zaslouží. Zástupci Římskokatolické farnosti u kostela Narození Panny Marie v pražské Michli přišli s nápadem zorganizovat velikonoční sbírku na podporu zdravotníků z tzv. I. linie ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) a poděkovat jim tak za jejich náročnou a zodpovědnou práci během současné pandemie. Výsledkem sbírky bylo přes 820 balíčků a dárků, která se stihla uspořádat během krátkých 12 dnů. V každém balíčku bylo kromě nejrůznějších sladkých pamlsků, čokoládových vajíček nebo domácího cukroví či perníčků i velikonoční přáníčka od dětí. Celkem se jednalo o neuvěřitelných 780 dětských přáníček! Zástupce jednotlivých dárců přivítali ve FTN Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA, hlavní sestra a náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání a MUDr. Tom Philipp, Ph.D, MBA, přednosta Kliniky revmatologie a rehabilitace 3. LF UK ve FTN.

Každý velikonoční balíček měl minimální hodnotu až 100 Kč, a to mj. rovněž díky vybraným finančním příspěvkům od lidí či soukromých společností, které se spolupodílely na velikonoční sbírce pro zdravotníky z FTN. Za vybrané finanční prostředky byly zakoupeny jednotlivé věci do velikonočních balíčků a další dárky byly rovněž od lidí z pražských farností vč. zmíněné Římskokatolické farnosti u kostela Narození Panny Marie v Michli (dále pak: farnost Praha 4 – Lhotka, farnost Praha 4 – Spořilov, Bratrská jednota Baptistů aj.). Za jednotlivé společnosti je potřeba zmínit i Studio Ypsilon (darovalo volné vstupenky, propisky a další dárkové zboží), Ateliér Hromek či firmu Mixit, s.r.o., které velice přispěly do velikonoční sbírky pro zdravotníky z I. linie ve FTN.

Vedení FTN velice děkuje všem zástupcům uvedených farností, firem či ostatním dobrovolníkům za podporu, nadšení a dobrý nápad, který udělal všem našim zdravotníkům velikou radost.

DĚKUJEME A VÁŽÍME SI VAŠÍ PODPORY!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.