REHABILITAČNÍ POMŮCKY A PŘÍSTROJ MOTREN BED PRO INTERNÍ KLINIKU VE FTN, A TO DÍKY TAMDA FOODS. DĚKUJEME ZA PODPORU!

21.07.2021

Dary v hodnotě za více než 230 tisíc korun věnovala vietnamská společnost TAMDA FOODS, s.r.o., a to Interní klinice 3. LF UK ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN).  Jejich účelem je podpořit rehabilitaci místních pacientů v rámci léčebného procesu. Konkrétně jde o dary ve formě rehabilitačních a kompenzačních pomůcek, které účinně a efektivně pomáhají při aktivizaci pacientů a jejich dřívějšího návratu do domácího prostředí. Zástupce společnosti přivítal ve FTN doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D., přednosta Interní kliniky, který jim zároveň upřímně poděkoval za poskytnuté dary a rovněž vyzdvihl jejich veliký přínos pro samotné pacienty.

Jde o chodítka s podpažní oporou či o kompenzační pomůcky typu opěradel zn. Profi. Kromě těchto darů získala Interní klinika také velice účinný rehabilitační přístroj – Motren Bed, který je určen pro rehabilitaci dolních či horních končetin u pacienta, který je na lůžku.

Vedení FTN velice děkuje zástupcům společnosti Tamda Foods za užitečný a hodnotný dar v podobě rehabilitačních a kompenzačních pomůcek. Děkujeme za podporu a opětovnou spolupráci, která už začala v loňském roce při první koronavirové vlně.

DĚKUJEME A VÁŽÍME SI VAŠÍ PODPORY!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.