PODĚKOVÁNÍ DOBROVOLNÍKŮM ZA SPOLUPRÁCI V ROCE 2023!

20.12.2023

V kapli sv. Václava ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) se konalo tradiční slavností setkání s dobrovolníky a spolupracovníky, kteří v roce 2023 pomáhali a aktivně se zapojili do programu Centra podpůrné péče (Centrum) ve FTN. Akce se konala v duchu velkého poděkování dobrovolníkům za jejich pomoc a entuziasmus, se kterým v letošním roce pomáhali těm, kteří to nejvíce potřebovali. Jednalo se především o pacienty, seniory, ale také i o zaměstnance. I v letošním roce se udělovala cena Anděl, a to těm dobrovolníkům, kteří si to nejvíce zasloužili. Cenu jim předali ředitel FTN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA, náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání a Mgr. Lada Černá, koordinátorka dobrovolníků pro dětská oddělení z Centra.

Celým programem provázela Mgr. Romana Hrabáková, vedoucí dobrovolnického Centra. Cenu Anděl letos dostaly dobrovolnice paní Hana Hůlková, Denisa Fantová, Petra Kubátová a zástupkyně společnosti Hewlett Packard Inc., paní Lucie Neubauerová. Poté následovala tradiční Česká mše vánoční od J. J. Ryby v podání Emauzského sboru a orchestru pod vedením sbormistryně Marie Matějkové a Humble orchestra. Hudební vystoupení završilo slavnostní a předvánoční atmosféru celého večera.

VŠEM DOBROVOLNÍKŮM JEŠTĚ JEDNOU VELICE DĚKUJEME ZA SPOLUPRÁCI V ROCE 2023 A VÁŽÍME SI VAŠÍ POMOCI.

Vaše FTN a tým z Centra podpůrné péče

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.