OPĚT JE ZDE MOVEMBER a UROLOGICKÁ KLINIKA VE FTN SE K NĚMU PŘIPOJUJE!

14.11.2022

Movember je každoroční celosvětová charitativní akce, která má za úkol zvýšit povědomí o rakovině prostaty a varlat. Muži po celém světě si v listopadu nechávají narůst knír, aby tím upozornili na problematiku „mužské rakoviny“. V rámci letošní akce Movember přichází Česká urologická společnost ve spolupráci s Nadačním fondem Muži proti rakovině s kampaní „TO NEVOČŮRÁŠ“.

Ta apeluje na muže ve věku 50+ (nebo muže mladší s rizikovými prognostickými faktory), aby se objednali k urologovi na preventivní prohlídku rakoviny prostaty – tzv. Movember prohlídku. I v letošním roce se do akce aktivně zapojuje i Urologická klinika 3. LF UK z FTN. Zájemci o preventivní prohlídku se mohou objednat na: urologie@ftn.cz, a to v termínu vyšetření dne 24. 11. 2022. Do předmětu e-mailu je potřeba uvést MOVEMBER, celé jméno a telefonní spojení. Zdravotníci z Urologické kliniky Vám zavolají a domluví se s Vámi na preventivní prohlídce. Vzhledem k tomu, že kapacity jsou omezené, je možné, že na každého se nedostane.

VÍCE najdete v letáku (.pdf)

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.