Nové ventilátory pro dětské pacienty z pediatrie od Nadačního fondu Kapka naděje. Děkujeme za podporu!

29.04.2021

Vedení Fakultní Thomayerovy nemocnice velice děkuje Nadačnímu fondu Kapka naděje za nové ventilátory značky Philips Trilogy EVO, které pořídilo pro naše dětské pacienty hospitalizované na Pediatrické klinice I. LF UK ve FTN.  Tyto ventilátory představují to nejmodernější přístrojové vybavení v oblasti dechové podpory dětí s respiračním selháním.

Disponují řadou režimů určených pro invazivní i neinvazivní ventilaci dětských pacientů s širokou škálou akutních i chronických onemocnění.

„Tyto nové přístroje se zejména uplatní v dechové podpoře dětí s nervosvalovými onemocněními, například se spinální muskulární atrofií. Obsluha a údržba ventilátoru je velmi snadná, jeho tichý provoz neruší děti ani ve spánku. Uvedené ventilátory jsou v péči o dětské pacienty na naší Pediatrické klinice velikým přínosem,“ poděkoval doc. MUDr. Martin Magner, Ph.D., přednosta kliniky.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.