Napsali o nás: Reportáž – Miliardy na modernizaci státních nemocnic, „Projekt energetických úsporných opatření a stavební rekonstrukce pavilonů ve FTN“ (ČT)

18.04.2023

O modernizaci a investic do českých státních nemocnic a probíhajícím velkém Projektu energetických úsporných opatření a stavební rekonstrukce několika pavilonů ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) vč. generální rekonstrukce budovy Plicní kliniky 1. LF UK ve FTN byla reportáž ČT.  Rozhovor v ní poskytl Ing. Jan Halíř, náměstek pro ekonomiku, techniku a provoz z FTN, který hovořil o projektu nemocnice a jeho financování.

Energo projekt se týká celkem dvaceti pavilonů a z toho 7 budov projde navíc stavební rekonstrukcí (zateplování fasád a střech, výměna oken, vstupních dveří či okapů atp.).  Kromě tohoto velkého projektu probíhá ve FTN také kompletní rekonstrukce Plicní kliniky. To vše za podpory Ministerstva zdravotnictví ČR a EU dotací v rámci OP ŽP.

VÍCE v reportáži

VÍCE o projektu energeticky úsporných opatření a stavebních rekonstrukcí pavilonů ve FTN

Zdroj: ČT
Datum vysílání: 15. 4. 2023
Autor: ČT1

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.