Kalendáře na rok 2024 - Toulky přírodou III ozdobily některá oddělení ve FTN. Děkujeme!

04.01.2024

Autorské kalendáře na rok 2024 s názvem Toulky přírodou III od Ing. Renaty Kocianové ozdobily prostory několika lůžkových oddělení v nemocnici. Celkem 70 kusů putovalo na Odd. geriatrie a následné péče, Kliniku hrudní chirurgie 3. LF UK a FTN, Chirurgickou kliniku 1. LF UK a FTN, ORL a na Dětskou neurologii. Kalendáře si přišly převzít vrchní sestry z uvedených pracovišť a z daru měly upřímnou radost.

Samotným kalendářům však předcházely nejdříve obrazy, které autorka tradičně věnovala motivům přírody a rozmanitému světu zvířat v různých ročních obdobích. Olejomalby byly k vidění v rámci výstavy, která se konala v loňském roce v Thomayerově kavárně pod názvem Toulky přírodou III. Součástí výstavy byla i možnost zakoupení uvedeného kalendáře, kdy z výnosu z jeho prodeje byl pořízen praktický dar pro Chirurgickou kliniku 1. LF UK a FTN. Jednalo se v pořadí již o třetí výstavu, kterou autorka pořádala v místní kavárně pro zaměstnance FTN a širokou veřejnost.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.