DĚKUJEME NADACI ARCHA CHANTAL ZA DĚTSKOU VÝZDOBU A DEKORACE INTERIÉRU NAŠÍ ZREKONSTRUOVANÉ KLINIKY DĚTSKÉ CHIRURGIE A TRAUMATOLOGIE!

05.09.2023

Cirkus, to bylo tématem zadání na výrobu dětských dekorací a výtvarných prvků pro výzdobu interiéru centrální chodby lůžkového oddělení v rámci komplexní rekonstrukce Kliniky dětské chirurgie a traumatologie 3. LF UK. Autorkou dekorací byla známá výtvarnice Mgr. Eva Sýkorová ze spol. LOKKI, s.r.o. Dekorační prvky vznikaly na přání zdravotnického personálu kliniky.

Kromě dekorací stěn, došlo i na barevné a veselé označení dveří. Zároveň vznikly i vtipné básničky, které děti najdou pod každou nástěnnou dekorací. A proč právě CIRKUS? Cirkus, to jsou chytrá zvířata, šikovní artisté, veselí žongléři a vyjadřuje zároveň optimismus, hravost a dobrou náladu, a to vše je důležité pro proces léčby dětí, aby se co nejrychleji uzdravily a opět se mohly zase radovat ze života. Nadace Archa Chantal již 30 let pracuje na dětské psychice v nemocnicích. Staví dětem pozitivní a barevný svět, který jim pomáhá v jejich léčbě a přispívá k lepší psychice a dobré náladě. Ve FTN to byl již 3. projekt, který Nadace zde realizovala a podpořila.

VÍCE v článku

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.