Centrum podpůrné péče z FTN děkuje všem za výtěžek z Podzimního dobročinného bazaru!

25.10.2022

Centrum podpůrné péče (CPP) z FTN prostřednictvím Nadačního fondu Léčivka uspořádalo začátkem října tradiční Podzimní dobročinný bazar. Díky mnoha dárcům, ať už firem (Provident, CGI, TPA, Microsoft, AT Kearney aj.) nebo drobnějších soukromých dárců, si mohli návštěvníci bazaru vybrat z velkého množství krásných a užitečných věcí. Počet kupujících byl dokonce vyšší než v předchozím roce a díky tomu se podařilo získat i úctyhodných 73 235 Kč.

Tento výtěžek bude použit na uspořádání koncertu Requiem (3.11.), dále na připravované a pravidelné Poděkování dobrovolníkům a Rybovy mše (14.12) a na podporu dalších činností Centra podpůrné péče ve FTN. Neprodané kusy oblečení byly věnovány k dalšímu charitativnímu využití.

Všem, kteří přispěli darováním věcí, případně pomocí k uskutečnění bazaru či všem nakupujícím, moc děkujeme za podporu a těšíme se, že se opět setkáme na jarním bazaru v roce 2023.

DĚKUJEME!

Vaše CPP


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.