Napsali o nás: Dětské plicní oddělení ve FTN prošlo proměnou díky projektu „Svět Džungle“ (Pražský deník extra)

18.08.2023

Svět Džungle, to je název projektu Nadace Archa Chantal, který se před časem realizoval v prostorách Střediska péče o děti s tuberkulózou a mykobakteriózami na Pediatrické klinice 1. LF UK ve FTN.  Velká část oddělení byla díky projektu zrekonstruována za téměř 350 tisíc korun. V celém prostoru byla položena nová podlahová krytina vč. výmalby světlými a pestrými barvami v duchu džungle a tím se celý prostor opticky projasnil a zvětšil.

“Je mi velkým potěšením, že jsme i v této těžké době mohli realizovat další projekt tentokrát úpravu dětského plicního oddělení ve Fakultní Thomayerově nemocnici. Přeji dětem, aby se tu cítily dobře, a hlavně ať se co nejdřív uzdraví. A posílám jim pusu,“ Vaše Chantal Poullain.

Rovněž byla nainstalována nová svítidla, byl pořízen i moderní nábytek na sezení, skříně a police. Navíc celý interiér oddělení byl prakticky proměněn na barevný a pestrý svět džungle a exotických zvířat. To vše a mnohem více díky Nadaci Archa Chantal a dalších partnerů projektu. Realizaci projektu provedlo dle vlastního návrhu Studio Zlehka.

VÍCE v TZ

Zdroj: Pražský deník extra
Datum vydání: 12.8.2023
Autor: Pražský deník extra

Vaše FTN

 

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.