ZAMĚSTNANCI Z FTN POMÁHAJÍ UKRAJINĚ!

09.03.2022

Zaměstnanci z FTN pomáhají a vyjadřují svou solidaritu s lidmi z Ukrajiny, a to někteří z nich i opakovaně. Jedním z nich je například Tomáš Beránek z naší Kliniky dětské chirurgie a traumatologie 3. LF UK, který s materiální pomocí dokonce vyrazil i na slovensko-ukrajinskou hranici již celkem třikrát. Se sbírkou potřebných věcí mu pomáhali další zdravotníci z uvedené kliniky. Větší částkou na materiální pomoc přispěla např. i sestřička Romana Šmejkalová, a za to jí patří veliké díky. Všem patří veliké poděkování za přístup a příkladnou obětavost!

Materiální pomoc rovněž už mířila i prvním rodinám od našich ukrajinských zaměstnanců, které utekly do ČR před válkou z Ukrajiny. Díky štědrosti našich zaměstnanců se těmto lidem dostala potřebná pomoc, a to formou trvanlivých potravin, drogerie, dětské hygieny, toaletního papíru a mnoho dalšího. Zaměstnanci FTN rovněž před časem spustili svou vlastní veřejnou sbírku na podporu a pomoc Ukrajině, která překvapivě vynesla přes 600 tisíc korun. Nejvíce prostředků vybrali zdravotníci z naší největší Interní kliniky ve výši 140 tisíc korun. Část sbírky již použili na konkrétní formy pomoci (např. materiální, ubytovací aj.). Sbírka bude v nejbližší době použita na další cílené podpory a pomoci lidem z Ukrajiny.

VÍCE INFO najdete ZDE

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.