Vrchní sestry TN představily svůj kalendář

29.11.2016

Vrchní sestry Thomayerovy nemocnice nafotily a pokřtily v pořadí již druhý kalendář.

Ústředním tématem ročníku na rok 2017 byly významné mezinárodní dny, a to zdaleka nejen - jak by se u nemocnice dalo očekávat - s lékařskou tématikou. „Například občas každý někomu pije krev. Znázornily jsme tedy pana primáře, jak mu jeho kolegyně pijí krev,“ uvedla příklad netradičního pojetí kalendáře jeho iniciátorka, vrchní sestra interního oddělení Thomayerovy nemocnice, Karolína Vaicová. Kmotry ročníku na rok 2017 se stali herci David Matásek a Jan Šťastný. Oba kmotři popřáli kalendáři mnoho úspěchů. „Je plný veselí a humoru, přál bych si, aby ve špitálech humor nechyběl,“ řekl při křtu herec Jan Šťastný.

V loňském roce bylo tématem kalendáře srovnání historických se současnými fotografiemi Thomayerovy nemocnice. Kmotrem na rok 2016 byl herec Petr Rychlý.

Kalendář je možné zakoupit v Thomayerově nemocnici – v Naší kavárně anebo v prodejně knih Trávníček (obojí cca 50 metrů vlevo od hlavní brány) za 149 korun. Výtěžek z prodeje kalendáře bude jako v minulém roce využit pro dobrovolnické centrum Lékořice, které organizuje dobrovolnické aktivity v rámci Thomayerovy nemocnice. Peníze tedy poputují přímo na potřeby pacientů.

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.