Vedení FTN děkuje spol. INFINIT za 2300 voucherů do saunového centra v Senohrabech pro naše zaměstnance. Děkujeme!

22.11.2022

Celkem 2300 voucherů do saunového centra v hotelu SEN v Senohrabech darovala společnost INFINIT zaměstnancům z FTN jako poděkování za jejich práci a také nasazení během covidové pandemie. Tentokrát byl dar určen nejen pro zdravotníky, ale také pro ostatní zaměstnance, kteří pracují v nezdravotnických pracovištích.

„Ještě jednou velice děkujeme společnosti Infinit za tak štědrý a užitečný dar, který udělal radost velké části našich zaměstnanců. Nestává se tak často, že díky jednomu daru se povede potěšit tak velké množství lidí, kteří pracují v naší nemocnici a o to více si vážíme tak velké podpory ze strany zástupců firmy Infinit,“ poděkoval tiskový mluvčí FTN Petr Sulek.

V rámci jednoho voucheru mají možnost dva lidé využít zdarma vstup do saunového centra INFINIT SEN na celkem tři hodiny a užít si tak zdravé relaxace, odpočinku a načerpání nových sil během prospěšného saunování. Využít k tomu mohou celkem 7 druhů saun, a to od tradiční bylinkové, medové či finské až po sadovou, solnou či ceremoniální a je toho mnohem více.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.