Vedení FTN děkuje OC Novo Plaza za dárky pro naše dětské pacienty!

14.12.2022

Vedení Fakultní Thomayerovy nemocnice velice děkuje OC Novo Plaza za vánoční dárky pro naše dětské pacienty z Pediatrické kliniky 1. LF UK. Originální a značkové hračky udělaly našim nejmladším nemocným velikou radost a zároveň je to i mile překvapilo.

„Děti zažily krásný den a takové Vánoce nanečisto, a to díky lidem z OC Novo Plaza. Ještě jednou Vám všem moc děkujeme a jsme rádi, že jste si na naše dětské pacienty opět v letošním roce vzpomněli,“ poděkoval mluvčí FTN Petr Sulek.

Každá taková radost je lékem na všechnu bolest a u dětí to platí dvojnásob. Hračky v podobě Barbie panenek, autíček, letadel a dalších pěkných kousků doslova namalovaly dětem úsměv na tváři.

„Věřím, že děti budou mít z hraček radost a jsem moc rád, že jsme jim takto mohli alespoň malinko zpříjemnit jejich pobyt u vás v nemocnici,“ doplnil Ing. Vladislav Haffner, marketingový manažer z OC Novo Plaza.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.