Ve FTN začal fungovat projekt interaktivní navigace po areálu nemocnice!

22.12.2023

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) začal fungovat projekt nové interaktivní navigace po areálu nemocnice, a to ve spolupráci se společností Business Systems a. s. První fáze projektu je už realizována formou testování nového navigačního systému v praxi, kdy každý návštěvník nemocnice si ho osobě může vyzkoušet. K dispozici je k tomu moderní interaktivní kiosek u hlavního vchodu nemocnice a v přístupové hale pavilonu U (mj. Gynekologicko-porodnické odd.), kde intuitivním ovládáním si člověk na monitoru vybere konkrétní pracoviště a způsob dopravy k němu (chodec, osoba s omezením pohybu, auto). Na obrazovce se tak automaticky zobrazí nejrychlejší cesta ke vchodu do příslušné budovy, kde se nachází vybraný cíl (oddělení, pracoviště, klinika).

Dalším způsobem bude využití chytrého mobilního telefonu. Do webového prohlížeče bude stačit vložit webovou adresu ftn.iqnavigace.cz  povolit „umístění“ a na obrazovce zvolit cíl cesty k danému pracovišti. Nebude třeba nic instalovat. Opět si návštěvník nemocnice bude moci vybrat způsob dopravy k požadovanému cíli a nechat si zobrazit nejvhodnější trasu už rovnou z domova ještě před příchodem do nemocnice.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.