Ve FTN se konal již VIII. roč. Memoriálu Lenky Hejzlarové o „Putovní pohár ve volejbale smíšených družstev“!

07.10.2022

Ve FTN se konal již VIII. ročník Memoriálu Lenky HEJZLAROVÉ o tzv. „Putovní pohár ve volejbale smíšených družstev“. Jeho cílem bylo po dvouleté pauze díky covidové pandemii, pokračovat v každoročním memoriálu a obnovit tak setkávání příznivců volejbalového klání a zejména tak uctít památku a vzpomínku na naší drahou kamarádku a bývalou kolegyni, která byla po léta duší nejen volejbalových turnajů v naší nemocnici. V letošním roce se do turnajového klání přihlásilo celkem 10 družstev vč. nemocnice Benešov, kterou reprezentoval Dream tým. Vítězem putovního poháru se nakonec stal tým z IKEMu a obhájil tak své prvenství z předešlého ročníku Memoriálu. Cenu útěchy si převzali členové týmu MTZ z FTN. Všem vítězům gratulujeme a ostatním děkujeme za účast!

Volejbalový turnaj osobně zahájil ředitel FTN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc. společně s náměstkyní pro nelékařská zdravotnická povolání Mgr. Jaroslavou Mrkvičkovou, MBA a náměstkyní pro personální práci Mgr. Jaroslavou Barkovou. Za příznivého počasí (neb tři dny před turnajem trvale pršelo) se podařilo i slušně připravit obě antuková hřiště a klání o putovní pohár mohlo bez problémů začít. Ředitel Beneš hned v úvodu popřál všem zúčastněným příjemné sportovní zážitky, a to pokud možno bez vážnějších úrazů a všem zároveň popřál ty nejlepší sportovní úspěchy. Poté předal slovo hlavní manažerce memoriálu Věře Jakešové, která plně seznámila přítomné hráče v jednotlivých přihlášených družstev s pravidly a systémem probíhajícího memoriálu.

Přihlášeno bylo celkem 10 družstev, z toho družstvo MUFLONI se ze zdravotních důvodů nakonec nezúčastnilo. Pozvání na VIII. ročník Memoriálu přijala i nemocnice Benešov, kterou reprezentoval Dream tým. Do finálové skupiny postupovala první dvě družstva umístěná ve skupině. Hrálo se od stavu 5:5 do dosažení počtu 25 bodů - na dva sety. Hlavním rozhodčím turnaje byl Vlastimil Lang z FTN.


Z jednotlivých skupin do finálové skupiny postoupila družstva:

  1. IKEM – 2. DUSSMANN
  2. ARO – 2. GYNEKOLOGIE

O třetí místo se utkala družstva ARO a DUSSMANN. Nakonec 3. místo získalo družstvo ARO. Do finále o putovní pohár postoupila družstva IKEM a GYNEKOLOGIE. Putovní pohár získalo družstvo IKEM a obhájilo tak vítězství z posledního VII. ročníku Memoriálu. Cenu útěchy získalo družstvo MTZ z FTN.


Vítězná pořadí:

  1. IKEM
  2. Gynekologie
  3. ARO
     
  4. DUSSMANN
  5. DREAM TÝM
  6. CHIRURGIE
  7. ARO B
  8. Lékárna
  9. MTZ – cena útěchy

Po vyhlášení výsledků volejbalového turnaje následovalo pozvání všech zúčastněných na občerstvení k táborovému ohni, kde lahodné pokrmy a nápoje připravil vedoucí stravování FTN Ing. Ladislav Král se svým týmem za sponzorské podpory nápojů nemocnice Benešov, které děkujeme za podporu a spolupráci. Pokud nám to podmínky dovolí, budeme se opět těšit na příští rok, kdy se uskuteční již IX. ročník Memoriálu Lenky Hejzlarové o „Putovní pohár ve volejbale smíšených družstev“.

Vedení FTN ještě jednou upřímně všem děkuje za účast, spolupráci a přípravu VIII. ročníku Memoriálu a zároveň za uctění památky a vzpomínky na Mgr. Lenku HEJZLAROVOU, MBA.

Za přípravný výbor turnaje:
Ing. Vlastimil Lang

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.