Ve FTN se konal již II. roč. MediParády 2023 – netradiční módní přehlídky pracovního oblečení nejen pro pediatry!

07.06.2023

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) se konal již II. ročník netradiční módní přehlídky pracovního oblečení nejen pro pediatry – MediParáda 2023. Ve spolupráci s nadací Čokoládové děti, o.p.s. převzali nad akcí záštitu nejen FTN, ale i přednostka Pediatrické kliniky 1. LF UK MUDr. Lucie Gonsorčíková, Ph.D. a primářka Odd. dětské neurologie MUDr. Klára Brožová. Akce byla určena nejen pro pediatry a dětské zdravotní sestry, ale i pro ostatní zdravotníky nemocnice.

K vidění byly velice zajímavé a nápadité modely oblečení pro zdravotníky od známé návrhářky Ivany Follové jako při předešlé ročníku. Každý kus byl originál a jednotlivé návrhy padly všem jako šité na míru. Účast na letošním ročníku byla opravdu vysoká a zúčastnilo se ho mnoho známých osobností z oblasti kultury, ale i z řad zdravotníků. MediParádou 2023 provázeli moderátorka pořadu Sama doma Martina Hynková Vrbová a známý „zprávař“ Rey Koranteng. Role modelek či modelů se ujaly známé tváře (mj. Vilma Cibulková, Eva Alner, Bára Fišerová a další) a rovněž několik zdravotníků z FTN. MediParádu 2023 podpořili: ČLK, Česká asociace sester, Creme de la Creme, V4Catering, Udělejdojem.cz, společnost Makro a Čokoládové děti atp.

FTN a nadace Čokoládové děti všem děkují za spolupráci, organizaci akce, podporu a účast! Poděkování rovněž patří i vše podporovatelům a osobnostem, které se ujaly rolí modelek a modelů.

Více

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.