Ve FTN pracovala 35 let! Rozloučení s Jaroslavou Truxovou

01.03.2022

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) pracovala neuvěřitelných 35 let. Jako zdravotní sestra nastoupila do nemocnice ke konci 80. let minulého století. Dlouhá léta pracovala na tzv. dospělé chirurgii a hrudní chirurgii, kde se vypracovala až na vrchní sestru.  Řeč je o paní Jaroslavě Truxové, která včerejším dnem završila své mnohaleté působení v naší nemocnici. Posledním jejím pracovištěm bylo Oddělení kvality.  Za FTN se s ní osobně rozloučil ředitel nemocnice doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., který jí popřál hlavně pevné zdraví, klid a mnoho sil do její další životní etapy v kruhu rodiny, vnoučat a přátel.

Slavnostního rozloučení se zúčastnil i MUDr. Petr Čech, náměstek pro léčebnou péči, který dlouhá léta spolupracoval s Jaroslavou Truxovou v rámci chirurgického oddělení. Za zdravotní sestřičky se akce zúčastnila také Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA, náměstkyně pro nelékařská zdravotnická povolání, která rovněž popřála Jaroslavě Truxové jen to nejlepší do jejích dalších let a především zdraví, elán a nekonečný optimismus.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.