Ve FTN bylo veselo! Zpěvák Láska přišel zazpívat zdravotníkům svou novou píseň „Dík že vás máme“ jako poděkování za jejich práci během covidové pandemie

09.06.2021

Povzbudit a zároveň poděkovat zdravotníkům za jejich nasazení během covidové pandemie přišel do Fakultní Thomayerovy nemocnice (FTN) populární zpěvák a kytarista Láska. Zdravotníkům věnoval svou novou píseň „Dík že vás máme“ jako poděkování za jejich náročnou a zodpovědnou práci. Kromě nové písně zazpíval Láska i další skladby, které byly zárukou dobré nálady a radosti. Ta byla slyšet doslova na každém kroku a zdravotníci nejen z Pediatrické kliniky mu děkují za vytvoření příjemné atmosféry a vyjádření podpory.

Text písně se stal dokonce jedním z motivů pro zkrášlení suterénních prostor pod Pediatrickou klinikou. Kromě textu písně jsou tyto suterénní prostory ozdobeny celou řadou pohádkových postav a veselých obrázků, které mají za cíl rozveselit a zpříjemnit prostředí nejen pacientům, ale i místním zdravotníkům.

Vedení FTN velice děkuje zpěváku Láskovi za jeho podporu a iniciativu, kterou věnoval zdravotníkům.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.