Ve FTN byla vyvěšena vlajka Ukrajiny jako symbol podpory a solidarity, a to za účasti našich ukrajinských zdravotníků!

02.03.2022

Ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) byla vyvěšena vlajka Ukrajiny jako symbol vyjádření podpory a solidarity. Za účasti několika našich ukrajinských zdravotníků se této události zúčastnili i zástupci vedení nemocnice. Ve FTN aktuálně pracuje přes 100 zaměstnanců ukrajinské národnosti. Nejvíce jsou mezi nimi zdravotníci sestry, kterých je přes 80 a dále lékaři, sanitáři, pomocný nezdravotnický personál či kuchaři.

Ti všichni jsou pro FTN velice důležití a vedení nemocnice jim děkuje za jejich dosavadní práci a nasazení i během koronavirové pandemie. Podpora Ukrajiny ze strany FTN však není jen symbolická! V minulém týdnu jsme spustili zaměstnaneckou dobrovolnou sbírku na pomoc a podporu Ukrajiny. Zaměstnanci FTN také připravují materiální pomoc pro uprchlíky z Ukrajiny v rámci dobrovolnické činnosti. Vedení FTN také již nabídlo prvním prchajícím rodinám našich zaměstnanců z Ukrajiny možnost ubytování ve svých omezených ubytovacích kapacitách a o další pomoci je jednáno.

O možnostech pomoci FTN pravidelně informuje na svém webu a sociálních sítích.

VÍCE o pomoci Ukrajině

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.