V THOMAYEROVĚ KAVÁRNĚ SE KONALA VERNISÁŽ OBRAZŮ - TOULKY PŘÍRODOU II!

19.10.2022

Již po druhé se konala v Thomayerově kavárně vernisáž obrazů autorky Renaty Kocianové pod názvem TOULKY PŘÍRODOU. Inspirací pro její díla byla samotná příroda a její zvířecí obyvatelé v podobě např. veselého krtka, elegantního čápa či barveného stehlíka nebo roztomilé berušky a řada dalších. Fantazie, pozitivní energie, živočišnost a barevnost zvířecího světa a přírody, to vše a mnohem více se podařilo zachytit autorce vernisáže na svých dílech. Vernisáž zahájil doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., ředitel FTN.

Pozvání na vernisáž mj. přijali: Jaroslava Pavlová, zakladatelka Vzdělávací instituce Serafin, Helena Tandlich Tesárová, lektorka a malířka a také zaměstnanci a zdravotníci z FTN. Součástí vernisáže bylo i předání daru pro Plicní kliniku I. LF UK ve FTN, a to z výtěžku prodeje kalendáře na rok 2023 jehož autorkou byla rovněž Renata Kocianová. Za Plicní kliniku si dar byla převzít vrchní sestra kliniky Hana Dvořáková.

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.