TN má 12 nových lůžek z daru magistrátu

15.06.2016

Na Chirurgické klinice Thomayerovy nemocnice a 1. LF UK proběhlo 15. června slavnostní předávání lůžek LINET z daru Magistrátu hlavního města Prahy.

Dvanáct lůžek bude rozděleno rovným dílem mezi chirurgickou kliniku a interní oddělení. Thomayerova nemocnice se v rámci zkvalitnění pracovních podmínek velmi často dotazuje zaměstnanců, jakou by uvítali změnu, která by jim pomohla tyto podmínky zlepšit. Sestry Thomayerovy nemocnice uvedly, že by uvítali více kvalitnějších lůžek, které jim umožní lepší manipulaci s pacienty a povede k menšímu namáhání zad personálu. Proto se vedení Thomayerovy nemocnice rozhodlo využít dar Magistrátu hlavního města Prahy ve výši půl milionu korun na zakoupení moderních polohovacích lůžek LINET, a to pro interní a chirurgické oddělení. Slavnostního předávání se zúčastnil radní Magistrátu hlavního města Prahy Ing. Radek Lacko, který se o tento dar naší nemocnici velmi zasloužil.

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.