TN děkuje všem zdravotníkům, dobrovolníkům, studentům zdravotnických škol a medikům za pomoc v této době. Vážíme si Vás!

13.11.2020

Vedení Thomayerovy nemocnice (TN) velice děkuje všem zdravotníkům, dobrovolníkům, studentům zdravotnických škol či medikům za pomoc a spolupráci v této složité koronavirové době. Je Vás opravdu hodně, kteří jste neváhali a přišli jste nabídnout svou pomoc. Iniciativa z Vaší strany byla a je veliká. Jen mediků do TN nastoupilo více než 100, což je více než při první jarní vlny epidemie. V současné době však již máme naplněné kapacity pomocného personálu. Aktuálně tak TN hledá už jen přímo zdravotnický personál.


TN přijme především všeobecné sestry či záchranáře na pracoviště JIP a lůžková oddělení pacientů s onemocněním covid-19!

Bližší INFO na webu TN

či na telefonním čísle:  261 082 403

nebo na e-mailu: jaroslava.mrkvickova@ftn.cz


„Chtěl bych všem zdravotníkům, dobrovolníkům, medikům a studentům zdravotnických oborů poděkovat za dosavadní pomoc a spolupráci v této složité a náročné době. Vážím si Vašeho nadšení a máte můj respekt,“ řekl doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., ředitel TN a dodal: „Chci zároveň poděkovat děkanům lékařských fakult a ředitelkám zdravotnických škol za to, že vytvořili pro své studenty takové podmínky, které jim práci u nás v nemocnici umožnily.“

Vaše TN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.