TN děkuje vedení MČ Prahy 4 za pomoc ve formě zdravých potravin pro naše zdravotníky z tzv. I. linie. Vážíme si Vaší podpory!

13.11.2020

Vedení Thomayerovy nemocnice velice děkuje zástupcům MČ Prahy 4 za štědrou pomoc ve formě zdravých a kvalitních potravin pro naše zdravotníky z tzv. I. linie. Podpora zdravotníků je v této době zvláště důležitá a každá taková pomoc má pro ně veliký význam.

Díky MČ Prahy 4 dostali zdravotníci kromě značkové kávy či kvalitních čajů nebo energetických tyčinek, také mnoho doplňků zdravé výživy ve formě například sušeného ovoce, ovesných kaší, ořechů, mandlí, müsli produktů atd.

„Chtěl bych velice poděkovat paní starostce Ireně Michalcové z Prahy 4 za tuto štědrou pomoc pro naše zdravotníky, kteří si to velice zaslouží. Vážím si této podpory, která mě příjemně potěšila a jsem rád, že i zástupci místní samosprávy nezapomínají na naše zdravotníky a Thomayerovu nemocnici, která je historicky spojená s touto městkou částí,“ řekl ředitel TN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc. a dodal: „Spolupráce mezi naší nemocnicí a MČ Prahy 4 je dlouhodobá a má svou tradici. Jsem nesmírně rád, že i tímto způsobem pomoci se tato spolupráce ještě více prohlubuje.“

DĚKUJEME!

Vaše TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.