Thomayerova nemocnice trochu jinak a s humorem

08.04.2019

Bacha! Pojišťováci – to je název divadelního představení, které se na začátku dubna hrálo v TN pod taktovkou Karolíny Vaicové, která pracuje jako vrchní sestra na Interní klinice 3. LF UK v Thomayerově nemocnici a tentokrát se ocitla v roli režisérky. Hereckými kolegy na jevišti jí dělali další zaměstnanci TN a nejen oni, kteří pro své publikum vytvořili úžasnou atmosféru a vtipnou zábavu po celý večer.

Představení Bacha! Pojišťováci je dílem známého scénáristy, dramatika, spisovatele a textaře Miroslava Oupice a jedná se o satirickou černou komedii, která ukazuje s ironií a humorem na princip finančních institucí dnešní doby, kde důležitou roli hrají především a pouze peníze důvěřivých a někdy často naivních klientů.

Na představení hry dorazilo početné publikum a za velikého aplausu se v hereckých rolích představili zaměstnanci TN, kterými byli Lenka Cejpková (Odd. gynekologicko-porodnické), Katka Majerová (Odd. revmatologické a rehabilitační), Martina Horová (Interní klinika 3. LF UK), Zdenka Kuklová z infekčního oddělení a celá řada dalších vystupujících mimo TN.

Vedení TN všem účinkujícím chce poděkovat za jejich pozitivní přístup a nadšení pro věc.
Jen tak dál!

Mgr. et Bc. Petr Sulek
tiskový mluvčí TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.