Thomayerova nemocnice se zapojila do projektu Narozeni 1918

31.12.2018

Thomayerova nemocnice se v rámci oslav 100. výroční vzniku samostatného Československého státu zapojila do projektu NAROZENI 1918-TVÁŘE STOLETÍ jehož autorem je Pavel Chalupa. Součástí projektu byla i výstava velkoplošných fotografických portrétů lidí, kteří se narodili před 100 lety. Kromě nich se však prezentovaly i fotografie narozených dětí, které přišly na svět dne 28. října 2018 právě v TN.

Fotografie narozeného Davida, Michaely, Samuela a Nguyena se staly součástí výstavy, kterou na náměstí Václava Havla ve spolupráci s Národním divadlem představila její autorka a fotografka Martina Storek. Výstava byla součástí projektu Narozeni 1918, nad kterým převzal záštitu prezident České republiky Miloš Zeman.

Projekt mediálně podpořila Česká televize, Český rozhlas a Ministerstvo kultury. Za TN spolupracoval s tvůrci projektu kolektiv z Odd. gynekologicko-porodnického, kterému patří veliké díky za součinnost a aktivitu.

Mgr. et Bc. Petr Sulek
tiskový mluvčí TN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.