PROJEKT "DĚTI DĚTEM" OPĚT POMOHL, A TO NAŠEMU DĚTSKÉMU CENTRU VE FTN. DĚKUJEME ZA PODPORU!

10.12.2021

Už 11. ročník sbírky s názvem „Děti dětem“, organizované Prahou 4 v mateřských a základních školách, které sama zřizuje, zajistil pro Dětské centrum při FTN potřebné věci v celkové hodnotě za téměř 350 000 korun! Celkem se do sbírky zapojily děti z 20 základních a 22 mateřských škol z MČ Prahy 4.

„Této sbírky si nesmírně vážíme. Je to pomoc, kterou naše Dětské centrum při péči o malé děti a jejich matky, jež nemají dobré zázemí a trápí je i jiné problémy, velmi ocení a s velikou radostí využije,“ uvedl ředitel FTN doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.

Děti během sbírky za pomoci rodičů i zaměstnanců škol společně shromáždily nebo zakoupily například hračky, dětskou kosmetiku, jednorázové podložky, dětské pleny, dezinfekce a další dárky, které potěší děti, jejich matky i ty, kteří se o ně starají.

Dětské centrum při FTN poskytuje komplexní zdravotní, výchovnou a sociální péči dětem jakkoliv ohroženým ve vývoji, včetně pomoci jejich rodinám; dětem ohroženým prostředím, dětem s postižením, kojícím matkám, těhotným i nezletilým, které se akutně ocitly v krizové situaci.

VÍCE INFO najdete ZDE

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.