Prima ve spolupráci s LINET věnovala patnáct nemocničních lůžek za 2 mil. Kč Fakultní Thomayerově nemocnici v Praze

30.07.2021

Skupina Prima v rámci komunitního projektu Prima SVĚT ve spolupráci se seriálem Sestřičky a předním českým výrobcem nemocničních lůžek, společností LINET, věnovala patnáct nemocničních lůžek za 2 mil. korun Fakultní Thomayerově nemocnici v Praze. Dvanáct nemocničních lůžek typu Eleganza 4 s integrovanými váhami a antidekubitní matrací mířilo na jednotku intenzivní péče v rámci Anesteziologicko-resuscitační kliniky, zbylá tři lůžka typu Eleganza 1 dostalo oddělení ORL. Celou spolupráci doprovází osvětová kampaň s tvářemi seriálu Sestřičky Adélou Gondíkovou a Natálií Halouzkovou, ve které jsou zmíněny benefity LINET lůžek. Ta běží od 1. června v rámci online i sociálních médií skupiny Prima. Nechybí ani reportáže ve zpravodajství CNN Prima NEWS a PR podpora.

Slavnostní předání lůžek Fakultní Thomayerově nemocnici proběhlo 29. července za přítomnosti marketingového ředitele skupiny Prima Aleše Pýchy, ředitele obchodu pro Českou a Slovenskou republiku společnosti LINET Zdeňka Grimma a za nemocnici nechyběl její ředitel doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc. Slavnostního předání se zúčastnili také herečka ze seriálu Sestřičky Adéla Gondíková a moderátor CNN Prima NEWS Petr Vágner.

Více informací najdete v Tiskové zprávě (.pdf).

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.