Přání ředitele FTN k Mezinárodnímu dni sester

12.05.2021

Vážené a milé sestřičky,

chtěl bych Vám poblahopřát k dnešnímu Mezinárodnímu dni sester a zároveň Vám upřímně poděkovat za Vaši práci, kterou s profesionálním a lidským přístupem odvádíte v naší Fakultní Thomayerově nemocnici. Vím, že je to práce velmi náročná a vyčerpávající, a to zvláště v dnešní těžké koronavirové době, která je tu s námi bohužel už více než rok. O to více si vážím Vaší profese, která často nebývá dostatečně společensky vnímána.

Chci Vám zároveň velice poděkovat za veškeré Vaše aktivity, které často vykonáváte nad rámec svých pracovních povinností. Vím, že jich není málo a děláte to především kvůli svým pacientům či kolegům. Za to Vám patří mé veliké upřímné díky! Má slova díků patří samozřejmě nejen Vám, ale též všem ostatním zdravotníkům. Mám na mysli fyzioterapeutky, radiologické asistenty, zdravotní laboranty či porodní asistentky a další, protože bez nich by to také nešlo.

Chtěl bych Vám všem popřát především pevné zdraví, více klidu a pohody při Vaší záslužné práci. Udělám vše pro to, aby se Vám pracovalo lépe.

S pozdravem

doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc.
ředitel nemocnice


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.