POZOR! DO FTN HLEDÁME VEDOUCÍ NUTRIČNÍ TERAPEUTKU/A

27.07.2022

Do FTN hledáme novou posilu, a to vedoucí nutriční terapeutku/a do Odboru léčebné výživy a stravování. Přijďte a zapojte se do koncepce zabezpečení nutriční péče napříč celou nemocnicí a podílejte se na dietním systému pro naše pacienty vč. možností zavedení nových trendů v oblasti pacientského stravování.

  • POŽADAVKY: na: HPM, ukončené vzdělání, VŠ výhodou, min. vyšší odborné vzdělání se specializací v oboru výživy dospělých, praxe: min. 5 let v oboru klinické výživy, ve stravovacím provozu výhodou, ve vedoucí funkcí výhodou, organizační/komunikační/řídící schopnosti, prezentace koncepce nutriční péče, stanovení priorit atd.
  • NABÍZÍME: dobré platové/pracovní podmínky, zázemí velké fakultní nemocnice, příjemné pracovní prostředí, 5 týdnů dovolená + 2 dny sick day, vlastní MŠ/jesle/jídelna/rekreační chata, slevy v lékárně FTN/zdravotnických pomůckách FTN/optice, příspěvek na stravování/penzijní připojištění či soukromé životní pojištění, z FKSP na sport/kulturu/cestování/dětské tábory, masáže atd.
  • NÁSTUP: dle dohody
  • KONTAKT: CV/životopis/motivující dopis zasílat na: Mgr. Jaroslava Mrkvičková, MBA, N-NZP, FTN, Vídeňská 800, 140 59, Praha 4-Krč nebo na e-mail: jaroslava.mrkvickova@ftn.cz, tel.: 261 082 232

Těšíme se na Vás!

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.