Pomoc Intervenčního týmu FTN

22.12.2023

FTN se podílí na pomoci lidem zasaženým včerejší tragickou událostí na FF UK!

Včera v rámci vyhlášení traumaplánu byli naši zdravotníci v pohotovosti společně s krizovým Intervenčním týmem. Přímo na místě události poskytovalo první psychickou pomoc pět našich interventů. Práce Intervenčního týmu, která je součástí profesionálně koordinovaných systémů psychosociální pomoci, nadále pokračuje formou aktivní účasti na krizových linkách.

Zřizujeme rovněž pietní místo pro veřejnost v nemocniční kapli sv. Václava, kde bude možnost přijít se zastavit a vzpomínkou uctít oběti včerejšího neštěstí. Kaple bude otevřena v den státního smutku 23.12. od 11.30 do 13.00 hod. Veřejnost může svou účast vyjádřit zapálením svíčky, modlitbou či prostřednictvím vzpomínkové knihy. Ve 12 hodin uctíme památku obětí minutou ticha.

FTN vyjadřuje hlubokou soustrast všem pozůstalým, všichni jsme událostí velmi zasaženi. Jsme nadále připraveni poskytnout maximální profesionální součinnost.

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.