PODĚKOVÁNÍ: Za léčebnou péči na Klinice dětské chirurgie a traumatologie ve FTN!

19.07.2023

Vážení,

chtěla bych moc poděkovat a vyjádřit neskonalý obdiv celému týmu na Klinice dětské chirurgie a traumatologie 3.LF UK a FTN (KDCHT). Moje dcera měla před zhruba dvěma měsíci komplikovaný úraz, který mohl zcela změnit její život. Jen díky špičkové péči lékařů, sester, asistentů a celého týmu na tomto oddělení se mohla ve velmi krátkém čase vrátit do života bez větších následků. Během pár dní jsem měla možnost sledovat práci na tomto oddělení jako matka malého pacienta i jako lékař. Klobouk dolů před všemi. Jsou to tak obětaví profesionálové! Způsob jak čistě, ale citlivě komunikují s dětmi je velmi inspirativní.

Speciálně chci poděkovat odb.as. MUDr. Martinu Čepelíkovi, který moji dceru operoval v extrémní chvíli havárie vody v nemocnici Motol. Musel být strašně unavený z přetlaku malých pacientů a mnoha hodin na sále, přesto byl neuvěřitelně lidský, vlídný a zachránil moji dceru.

S úctou a pokorou
MUDr. M. J.

Zdravotníci z KDCHT velice děkují za tato milá slova a za velikou podporu. Děkujeme!

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.