PODĚKOVÁNÍ: Srdíčka zdravotníkům z FTN od dětí ze základních škol PÍSNICKÁ A JÍLOVSKÁ!

07.06.2021

Srdíčka od dětí ze ZŠ Písnická a ZŠ Jílovská z Prahy 4 doslova zaplavila pracoviště Infekčního oddělení ve Fakultní Thomayerově nemocnici (FTN) jako poděkování zdravotníkům za jejich nasazení během náročné koronavirové pandemie. Dětské výtvory v podobě srdcí v nejrůznějších provedeních a formách udělaly všem velikou radost.

Pro zdravotníky z celé ČR vytvořily děti ze ZŠ Jílovská celkem přes 214 srdcí pod záštitou jejich Školního parlamentu. Výsledek jejich výtvarné práce a snažení je možné najít ZDE. Za ZŠ Písnická přijela do FTN předat dětské výtvory pro zdravotníky ředitelka této školy paní Mgr. Eva Čulíková, kterou v nemocnici přivítala Helena Kaliánová, vrchní sestra z pracoviště Infekčního oddělení. Vedení ZŠ Písnická společně se svými žáky, učiteli či nepedagogickými pracovníky poslalo zdravotníkům také krátké děkovné video coby výraz úcty a respektu vůči náročné a zodpovědné práci zdravotníků, a to nejen během covidové krize.

„Rádi bychom vás trochu potěšili v této nelehké době. Víme, že je to již více než rok, co jsme se seznámili s nemocí Covid-19. Řada z nás ji pocítila v blízkém okolí nebo i na vlastní kůži. Hlavním naším cílem bylo podpořit všechny zdravotníky (virtuálním) dárečkem. Tím, že na ně myslíme a jsme jim vděční za jejich velmi těžkou práci,“ napsala Mgr. Lucie Fusková ze ZŠ Jílovská a dodala: „Ještě jednou vám všem moc děkujeme a doufáme, že srdíčka trochu psychicky pomohou a udělají radost.“

Děkovné video


Vedení FTN velice děkuje všem dětem ze zmíněných základních škol za jejich podporu vůči zdravotníkům a za velice dobrý nápad, který všem udělal velikou radost.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.