Poděkování dobrovolníkům a donátorům

15.12.2011

Ve středu 7. 12. 2010 se již tradičně před vánočními svátky konalo setkání zástupců managementu Thomayerovy nemocnice s dobrovolníky, aby jim poděkovali za čas a energii, kterou věnují pacientům.

Setkání se uskutečnilo v nemocniční kapli a zahájila jej paní Mgr. Lenka Hejzlarová – náměstkyně pro NZP, která vyzdvihla přínos dobrovolnického programu v nemocnici. Poté k dobrovolníkům promluvila Milena Kozlová – vrchní sestra Dětského centra a Mgr. Markéta Kukačková – koordinátorka dobrovolnického programu Malíček.

Kontaktním osobám z řad zdravotníků poděkovala za vstřícnost a osobní angažovanost Ing. Dagmar Hrubcová – koordinátorka DC Lékořice. Všem donátorům a spolupracujícím organizacím poděkovala za podporu a spolupráci Mgr. Karin Pospíšilová – výkonná ředitelka o. s. Lékořice.
Pro dobrovolníky i další hosty bylo připraveno občerstvení, po kterém měli možnost si vyslechnout Českou mši vánoční J. J. Ryby v podání Modřanského chrámového sboru, Emauzského sboru a orchestru a jejich sólistů.
A protože k vánočnímu času patří setkávání, bylo toto setkání vzácnou příležitostí k tomu, aby se spolu potkali dobrovolníci, zdravotníci i pacienti a společně si mohli vychutnat vánoční atmosféru, která ten večer v nemocniční kapli panovala.


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.