PODĚKOVÁNÍ: Děti ze ZŠ U Krčského lesa přišly do FTN poděkovat zdravotníkům svými obrázky!

28.06.2021

Zástupci dětí ze ZŠ U Krčského lesa společně s jejich ředitelkou paní Dagmarou Malinovou a dalšími učitelkami navštívili Fakultní Thomayerovu nemocnici (FTN), aby poděkovali místním zdravotníkům za jejich práci a nasazení během covidové pandemie. Ve FTN je přijal ředitel nemocnice doc. MUDr. Zdeněk Beneš, CSc., který dětem upřímně a s radostí poděkoval za jejich barevné a nápadité obrázky. Těch byla veliká spousta a každý z nich měl nějaký svůj příběh a zároveň vzkaz či poděkování pro zdravotníky.

Děti se inspirovaly covidovým obdobím a tématem jejich výtvarných prací byl například boj zdravotníků se zákeřným nepřítelem – koronavirem, ochrana a opatření proti této infekci a zejména slova díků směrem ke zdravotnickému personálu za jejich odvahu a sílu to nevzdat.

„Chtěl bych dětem ze Základní školy U Krčského lesa ještě jednou velice a upřímně poděkovat za jejich návštěvu v naší nemocnici a zejména za jejich hezké obrázky, které udělaly radost našich zdravotníkům. Obrázky jsou vystaveny  v naší jídelně, aby byly na očích všem našim zaměstnancům. Milé děti, ještě jednou Vám velice děkuji za milé setkání s Vámi,“ poděkoval ředitel FTN Zdeněk Beneš.

DĚKUJEME!

Vaše FTN

 

Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.