OD 4.11. PLATÍ VE FTN DOBROVOLNÉ POUŽÍVÁNÍ RESPIRÁTORŮ!

04.11.2022

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) upozorňuje, že od 4.11. platí dobrovolné používání respirátorů ve vnitřních zdravotnických prostorách zařízení či při návštěvách pacientů, a to v souvislosti se současným příznivým vývojem epidemiologické situace. Omezení návštěv zatím platí nadále.

Od 17.10. stále platí omezení návštěv, která jsou možná pouze po předchozí domluvě s vedoucím či ošetřujícím lékařem nebo primářem oddělení/popř. přednostou kliniky. Návštěvám pacientů je doporučeno nošení respirátoru bez výdechového ventilu typu FFP2 a dodržovat další režimová opatření nemocnice (dezinfekce rukou, popř. návleky na obuv a oděv atp.), a to z důvodu minimalizovat riziko možného zavlečení covidové nákazy či jiného respiračního onemocnění do nemocnice. Dále, pokud se člověk necítí dobře či má příznaky jakéhokoliv respiračního onemocnění, doporučuje návštěvu svého blízkého odložit na pozdější dobu.

Naším cílem je především ochránit zdraví pacientů a zároveň našeho zdravotnického personálu.

Děkujeme za pochopení.

Vaše FTN


Pro poskytování služeb a analýzu návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více o cookies.